Xarxa justícia social

Xarxa constituïda per les Associacions Garraf Coopera, Grupo Eirene, Sitges Solidari, Setem Sitges, Fem Pous, Oxfam Intermón Vilanova, Amnistia Internacional Penedès, Fundació Pau i Solidaritat i persones a títol individual, amb l’objectiu de treballar per a la justícia global en àmbits com la pau, educació, cooperació, clima, feminisme, drets humans, entre altres. Les entitats adherides treballan per a la transformació social en l’àmbit local i comarcal, amb línies d’actuació fonamentades en incidència política i comunicació transformadora. La constitució en creixement pausat però estable, de Xarxa organitzada i agrupada sota el principi de “Justícia Global”, té la capacitat transformadora necessària per a contribuir a espais de convivència més justos i amables.

Si esteu disposades a formar-ne part, només heu de posar-vos en contacte amb Garraf Coopera (garrafcoopera@gmail.com) i en parlem.

Justa Trama

La Justa Trama és una cadena de producció de cotó agroecològic i orgànic, on hi treballen 500 persones que reben una remuneració del 30 al 100% dels beneficis. Aquesta col·laboració

Continua llegint »